Arkiv

Quiz 2017-2018 ble vunnet av lag 2 med   195,5 poeng  (Arne W., Øystein, Arne N., Leif Magnus og Bård) med knappest mulig margin til lag 5 med  194,5  (Sigmund, Halvor, Georg, Edmund og Eivind). Lag 5 ledet helt til slutt, men da begikk de en taktisk bommert og tapte altså med et fattig poeng. Vinnerlaget ble behørig premiert.  Sluttstillingen .  

Sommeravslutningen var også i 2018 hos Tønnes på Ulvebne i Vikebygd ved Ålfjorden  tirsdag 5. juni. 18 godt voksne mannfolk storkoste seg i finværet med hyggelig samvær, kubb (leik), gjetting på tresorter, quiz, nydelig entrecôte, rotvekstsalat og dertil hørende drikke i rikelig omfang. Samt gode historier fra flere hold, mest fra Håkon som jo er god på å fortelle. Tønnes ble overrakt gave (filètkniv) som takk for at han igjen stilte eiendommen til rådighet for sommeravslutningen. Takk fortjener også Georg som med sin medhjelper Lasse gjennom hele året passer på at vi har noe godt å spise og drikke på våre sammenkomster. På Ulvebne var også Øystein med å bidra samt grillmester og vert Tønnes.    
 
 

Normandie-turen ble gjennomført i perioden 24. til 28. mai 2018. I h. t. tilbakemeldinger var den svært vellykket. Et tettpakket program ble gjennomført med hovedfokus på historien rundt D-dagen 6. juni 1944. Men vi fikk også anledning til å besøke en østersfarm, gobelinet i Bayeux og Calvados-produsenten Pere Magloire samt mye mer. På første medlemsmøtet høsten 2018 vil det bli en presentasjon av det hele med bilder og fakta. 8 medlemmer deltok sammen med ledsagere samt to enker etter medlemmer, i alt 17 personer. Her noen utvalgte bilder fra turen.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Arkiv 1

Arkiv 2

Arkiv 3
Copyright Sprintsite Theme 3 - Sysco Sprintsite